2020-11-27 13:11
MTK COVID seuranta

MTK COVID OHJE 23.11.2020

Uudet COVID-rajoitukset ja suositukset

Pääkaupunkiseutu on siirtynyt koronaepidemian leviämisvaiheeseen – koronakoordinaatioryhmä linjasi uusista rajoituksista ja suosituksista

Kaupunkien hallinnoimissa sisätiloissa tapahtuva yli 20-vuotiaiden joukkue- ja kontaktilajien harrastustoiminta keskeytetään 23.11.2020 alkaen kolmeksi viikoksi.
Meillä, MTK ei ole yli 20-vuotiaiden joukkue- ja/tai kontaktilajien harrastustoimintaa.

Rajoitus ei koske toimintaa, jossa osallistujien turvavälit säilyvät tosiasiallisesti koko harjoituksen ajan. Tämän osalta MTK:n Aikuisten Luistelukoulun toimintaa jatkuu normaalisti riittävillä turvaväleillä. Turvataksemme aikuisluistelun toiminnan, voi tunneille osallistua vain ne aikuiset, jotka ovat käyneet säännöllisesti koko syksyn.

Yleisötilaisuuksien yleisömäärä tulee rajoittaa 20 henkeen 23.11.2020 alkaen kolmeksi viikoksi.
MTK:lla ei ole jaksolla yleisötapahtumia. Muistutamme, että kaikessa toiminnassamme aikuisten (yleisön) tulee välttää harjoitusten seuraamista. Kaikkien luistelijoiden saattajien tulee turvata lasten harrastustoiminnan jatkuminen odottamalla harjoitusten loppumista mahdollisuuksien mukaan hallin ulkopuolella. Harjoituksia voivat seurata vain ne henkilöt, jotka ovat esim. valmentajan pyynnöstä paikalla turvallisuussyistä.

Luistelukoulun Joulujuhla tullaan järjestämään rajoitetusti ilman yleisöä mukavana yhteisenä jouluaiheisena musiikkiluistelutapahtumana. Järjestämme myöhemmin kuluvan kauden aikana Koronarajoitukset huomioiden kaikille luistelukoululaisille mahdollisuuden esiintyä vanhemmille.

Kaikkien MTK:n luistelukoulun, kehitysryhmien, yksinluistelun, että muodostelmaluistelun toiminta jatkuu ennallaan.

Jokaisen tulee erityisen tarkasti huomioida edelleen:
- maskisuositus jäähallien yleisissä tiloissa
- jäähallille ei tulla sairaana (tämä koskee myös saattajia)
- turvaväleistä ja käsihygieniasta huolehtiminen
- jäähallin tiloissa ei vietetä tarpeetonta aikaa

Pidetään yhdessä huolta kaikesta Korona-turvallisuudesta. Näin lasten ja nuorten harrastaminen voi jatkua epidemiasta huolimatta.