2021-01-05 14:28
MTK COVID seuranta

MTK COVID RAJOITUKSET JATKUVAT

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä linjasi voimassa olevien rajoitusten ja suositusten jatkamisesta.

Nyt voimassa olevat, koronakoordinaatioryhmän alun perin 26.11.2020 linjaamat rajoitukset ja suositukset ovat voimassa 10.1.2021 saakka.
Nyt näitä rajoituksia ja suosituksia jatketaan 31.1.2021 saakka. Linjaukset on tehty epidemiologiseen tilannekuvaan perustuen ja kokonaisarviointia käyttäen.

Lasten ja nuorten harrastustoimintaan ja abiturienttien ylioppilaskirjoituksiin valmistautumiseen **liittyviä rajoituksia arvioidaan kuitenkin uudestaan jo koordinaatioryhmän kokouksessa 14.1.2021 **epidemiatilanteen kehittymisen, virusmuunnoksen leviämisen tilanteen sekä valtioneuvoston mahdollisten uusien linjausten pohjalta.
Helsingin Kaupunki / https://www.hel.fi/uutiset/fi/kaupunginkanslia/paakaupunkiseudun-koronakoordinaatioryhma-linjasi-voimassa-olevien-rajoitusten-ja-suositusten-jatkamisesta-alueellaan

Rajoituksista johtuen toimintamme jäähallilla on keskeytynyt.
Myllypuron jäähalli on kiinni noudattaen viranomaisten suosituksia.

Valmennus- ja harjoitustoiminta jaksolla.
Valmentajat tiedottavat ryhmäkohtaisesti, kuinka harjoitukset jatkuvat joko ulkona oheisilla ja/tai etänä Zoom-linkin kautta.

Luistelukoulun aloitus siirtyy
MTK:n Luistelukoulun kevään aloitus siirtyy. Tiedotamme luistelukoululaisia heti tilanteen muuttuessa.
Luistelukouluun voi edelleen ilmoittautua normaalisti. Huomioimme aloituksen siirtymisen luistelukoulun maksussa, sekä laskutamme luistelukoulun maksun vasta aloituksen jälkeen.

Seuraamme koronatilannetta ja tiedotamme lisää heti tilanteen muuttuessa.